За учеснике фестивала “Vivia Run and More Weekend” организовано “Гурманско вече” на платоу испред Крајишке куће

Бањалука је и ове године била домаћин већ препознатљивог спортског фестивала „Vivia Run and More Weekend“. Ријеч је о фестивалу трчања, дружења, промоције здравог начина живота, а фестивал је окупио учеснике из преко 40 земаља свијета.

Организатор фестивала “Run and More Community” његује филантропски карактер трка, те су учесници ове године добили привилегију да продају своје километре и новац донирају за рад хуманитарног телефона доступног жртвама свих облика насиља, а посебно дјеци и младима.

На платоу испред Крајишке куће у суботу је за учеснике овог фестивала, у сарадњи са пољопривредним произвођачима из Крајишке куће, приређено „Гурманско вече“, на којем су тркачи и учесници „Vivia Run and More Weekend“ фестивала имали прилику дегустирати укусне делиције произведене на пољопривредним газдинствима са подручја крајишке регије.

Тркачи “Vivia Run and More Weekend“ фестивала овом приликом су посјетили и Крајишку кућу.

Сигурни смо да богата понуда домаћих производа, добра музика и лијепа атмосфера на платоу испред Крајишке куће нису оставили равнодушним посјетиоце ове манифестације.