УМЕК окупио излагаче из цијеле Српске: Крајишка кућа представила дио свог богатог асортимана

У петак је, у организацији Удружења младих економиста (УМЕК), одржан Фестивал домаћих производа, на којем се представило више од 100 излагача из свих привредних д‌јелатности Републике Српске.

Овај фестивал се одржава већ шесту годину заредом и окупља велики број посјетилаца, љубитеља добрих окуса, креативности и аутентичности. Манифестација је ове године одржана у прекрасном амбијенту новог тениског комплекса који се налази у парку Младен Стојановић у Бањалуци.

Крајишка кућа је, и ове године, на фестивалу представила дио свог богатог асортимана, а посјетиоци су за овим штандом могли дегустирати домаће производе и увјерити се у квалитет аутохтоних делиција са подручја крајишке регије.

Из Удружења младих економиста (УМЕК) истакли су да ова манифестација, која је дио дугогодишњег пројекта “Купуј домаће – улажи у Српску”, пружа излагачима прилику за умрежавање, успостављање пословних контаката и ширење тржишта, а посјетиоцима прилику да открију бројне домаће производе, а уз то се и добро забаве.

Овогодишњу манифестацију употпунио је наступ Лукијана Ивановића са бендом. Покровитељи пројекта су Кабинет српског члана Предсједништва БиХ, Кабинет Предсједника Републике Српске, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону и Град Бањалука.