Награђен филм Центра за развој пољопривреде и села и Туристичке организације града Бања Луке “Разгледница из Неодољиве” на Свјетском туристичком филмском фестивалу у Јапану

На Свјетском туристичком филмском фестивалу у Јапану, филм о Бањој Луци “Разгледница из Неодољиве” освојио је још једну награду у конкуренцији од 1.036 пријављених филмова за интернационалну категорију.

Промотивни филм о Бањој Луци резултат је сарадње Центра за развој пољопривреде и села и Туристичке организације града Бања Лука, а у њему су приказани туристички потенцијали урбаних и руралних дијелова Бања Луке.

У овом филму учествовао је велики број спортских колектива, удружења грађана, пољопривредних произвођача, угоститељских објеката и појединаца из Бања Луке, који су тиме дали значајан допринос промоцији Бања Луке као атрактивне туристичке дестинације за путнике из региона, али и из цијелог свијета.

Пољопривредна домаћинства у руралним подручјима града на Врбасу имају велики потенцијал за бављење руралним туризмом и сигурни смо да њихова фантастична храна, пиће и природне љепоте неће никога оставити равнодушним.

Велика нам је част што је наш филм приказан, запажен и награђен на једном од најпрестижнијих свјетких фестивала туристичког филма – JWTFF 2024.

Напомињемо да је филм “Разгледница из Неодољиве” у октобру прошле године освојио прву награду за промоцију туристичке дестинације у области урбаног туризма на 16. АRT&TUR Интернационалном фестивалу туристичког филма одржаном у Португалу, у граду Калдаш да Раиња.