Производи “Крајишке куће” представљени на 43. Међународном сајму туризма у Београду

Међународни сајам туризма и пратећих манифестација свечано је отворен у Београду, у четвртак, 24. марта под слоганом “Између планина и мора”.

Туристичка организација Републике Српске, заједно са представницима локалних туристичких организација, а у сарадњи са Представништвом Републике Српске у Србији представила је на овом сајму цјелокупну туристичку понуду Републике Српске.

На штанду Туристичке организације Града Бања Луке, овом приликом, презентовани су и домаћи пољопривредни производи и прерађевине са подручја крајишке регије. “Крајишка кућа” је у претходном периоду постала препознатљив туристички и гастро бренд Града Бања Луке, захваљујући којем грађани, туристи и посјетиоци Града Бања Луке сада имају прилику конзумирати здраве и квалитетне домаће намирнице произведене на крајишким пољопривредним газдинствима.

Посјетиоци и гости ове сајамске манифестације у Београду, на заједничком промо штанду Решублике Српске, могли су пробати крајишке делиције, које свакако представљају неизоставни дио туристичке понуде града на Врбасу.

43. Међународни сајам туризма у Београду био је отворен од 24. до 27. марта 2022. године, у термину од 10.00 до 19.00 часова.