Представници Центра присуствовали обиљежавању годишњице постојања Удружења жена Србац – кооперанта бренда Крајишка кућа

Представници Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука јуче су у Српцу присуствовали обиљежавању четири године постојања и рада Удружења жена Србац. Свечаност је приређена у изложбеном салону удружења, а поред вриједних чланица овог удружења обиљежавању јубилеја су присуствовали и начелник општине Србац Млађан Драгосављевић, предсједник Скупштине општине Србац Милош Будић, представници Туристичких организација из Српца и Градишке и бројни други гости. Том приликом, чланице удружења припремиле су дегустацију домаћих јела и пића по којима су већ постале препознатљиве на подручју крајишке регије.
Удружење жена Србац је један од значајних добављача, односно коопераната бренда Крајишка кућа, који послује у склопу Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука, те се уникатне делиције ових изузетно вриједних жена могу пронаћи управо на полицама Крајишке куће у Бањој Луци и Требињу.
Центар за развој пољопривреде и села пружа свестрану подршку оваквим видовима организација које производе здраве прехрамбене производе и дају немјерљив допринос очувању наше традиције и обичаја, али и шире значај и позитивну слику о улози савремених жена на селу и у граду.
Директор Центра Драшко Илић пожелио је чланицама овог удружења пуно година успјешног половања и наставак успјешне заједничке сарадње у наредном временском периоду.