Наставља се сарадња између Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука и Аграрног фонда Требиње

Делегација Центра за развој пољопривреде и села из Бања Луке, на челу са директором Драшком Илићем, боравила је у посјети Требињу и Аграрном фонду. Том приликом одржан је радни састанак са директором Аграрног фонда Града Требиња и његовим сарадницима, на коме је договорена сарадња за наредни период.

Иначе, ове двије установе интензивно сарађују већ двије и по године, кроз размјену искустава и програма, а сарадња је проширена и кроз отварање Херцеговачке куће у Бања Луци, за коју подршку у вођењу тог продајног објекта пружа и Центар за развој пољопривреде и села, што је резултат сарадње градова Требиња и Бања Луке и челних људи ова два града.

Након тога су представници Центра и Аграрног фонда обишли пољопривреднике, који своје производе пласирају кроз продајне објекте у Требињу и Бања Луци. На крају је уприличен састанак код градоначелника на коме се разговарало о досадашњој сарадњи, али и плановима за унапређење сарадње, након чега је потписан и уговор о пословно-техничкој сарадњи између Аграрног фонда и Центра за развој пољопривреде и села, што је само потврдило добру сарадњу ове двије установа, али и градова Требиње и Бања Лука.

Извор: Град Требиње