“Крајишка кућа” учесник на четвртом Фестивалу домаћих производа у Бањој Луци

У свечаном салону на острву Стара Ада у Бањој Луци јуче је одржан четврти Фестивал домаћих производа у организацији Удружења младих економиста (УМЕК).

На овој сајамској манифестацији су се као излагачи представили произвођачи хране, пића, али и бројних других домаћих производа из свих крајева Републике Српске. Манифестација је организована у циљу промоције домаће привреде и економског патриотизма. Излагачи су на својим штандовима посјетиоцима фестивала представили своје најквалитетније производе и омогућили им да исте на лицу мјеста бесплатно дегустирају.

Учесник овогодишњег Фестивала домаћих производа је била и “Крајишка кућа”, која послује у оквиру градске институције Центар за развој пољопривреде и села. На штанду “Крајишке куће” посјетиоци су имали прилику да се упознају са врхунским квалитетом великог броја домаћих делиција са подручја крајишке регије.

Фестивал домаћих производа организује се у оквиру пројекта “Купуј домаће – улажи у Српску”, а манифестацији су присуствовали предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, министри у Влади Српске, те бројни гости из културног и друштвеног живота.