Крајишка кућа учесник дводневне манифестације “Београдски дани породице”

Град Београд  је, током овог викенда, по први пут организовао манифестацију „Београдски дани породице” која је проглашена манифестацијом од посебног значаја за овај град. Манифестација има за циљ да постане традиционална и да град Београд по њој буде препознатљив и ван граница Србије.

На више локација у Београду, уз централни, цјелодневни догађај на Тргу републике, промовисале су се породичне вриједности, традиција, историја, култура и све оно што град Београд у сегменту очувања ових стубова српског друштва може да понуди. Центар града био је претворен у велику пјешачку зону, а дјеца и породица били су главни актери ове манифестације. На потезу од Трга републике до Калемегдана, Београђани и гости главног града могли су уживати у богатом умјетничком, културном, туристичком и спортском програму: креативним радионицама, позоришним представама, спортским активностима за одрасле и младе.

На позив Градске управе града Београда и Туристичке организације Београда учешће на овој дводневној манифестацији узела је и Крајишка кућа из Бања Луке, односно бањалучки Центар за развој пољопривреде и села. Штанд Крајишке куће био је смјештен у Кнез Михаиловој улици, а производи овог бренда засигурно су дали посебан печат овој манифестацији. Београђане и бројне туристе одушевиле су аутентичне домаће крајишке делиције.