Крајишка кућа излагач на петом Међународном сајму воћарства, повртарства и виноградарства “Agro Belgrade 2024”

Данас је у Београду свечано отворен Међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства „Agro Belgrade 2024“, на којем је учешће узела и Крајишка кућа, представљајући бројним посјетиоцима овог сајма дио богатог асортимана пољопривредних прерађевина са подручја крајишке регије.

Овом приликом, Крајишка кућа је представљена на заједничком штанду Републике Српске, односно на штанду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Привредне коморе Републике Српске. Овај штанд данас су посјетили министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић и министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Јелена Танасковић, као и бројни други званичници и гости ове сајамске манифестације.

„Agro Belgrade 2024“ је регионали сајамско-конференцијски догађај који представља мјесто на коме се представља више од 500 излагача, укључујући највеће свјетске компаније, а конференцијски програм манифестације ће се бавити перспективама и актуелним изазовима тржишта, производњи воћа и поврћа без остатка пестицида, транспортом воћа на страна тржишта, моделима финансирања, удруживањем, као и техничким и дигиталним достигнућима у аграру.

Сви занитересовани посјетиоци и купци ће штанд Крајишке куће на овој сајамској манифестацији моћи посјетити све до суботе. Радно вријеме сајма је од 10.00 до 17.00 часова.