Обавјештење: Крајишка кућа ускоро на новој локацији

Овим путем обавјештавамо јавност и цијењене купце да је тренутно у току пресељење Крајишке куће у нови објекат у улици браће Мажар и мајке Марије бр. 17, те да ће ових дана објекат наставити са нормалним радом.

Овај објекат веће површине моћи ће примити знатно више роба домаћих пољопривредних произвођача, те ће се на тај начин и даље пружати велика подршка домаћим произвођачима у пласману производа и промоцији њихових пољопривредних газдинстава.

Бренд Крајишка кућа, који је пројекат бањалучког Центра за развој пољопривреде и села, успостављен је управо с циљем подстицања развоја домаће производње и промовисања аутентичних производа. Реализација пројекта Крајишка кућа је доринијела томе да се код већине произвођача малог обима производње заокружи процес производње по принципу „од њиве до трпезе“, односно томе да се контролисане сировине из сопственог узгоја користе за производњу финалног производа са могућношћу сигурног откупа и пласмана.

Крајишка кућа је постала својеврсни туристички-гастро бисер Бања Луке и Републике Српске, те ће Центар за развој пољопривреде и села и у наредном временском периоду радити на проширењу асортимана овог бренда, тј. повећању понуде домаћих животних намирница за грађане и, уједно, буђењу свијести код локалног становништва о значају производње и кориштења домаћих и здравих пољопривредних производа.