Најава: За Дан Града сајам “Плодови и дарови Града Бања Луке”

У четвртак, 22. априла 2021. године, на платоу испред “Крајишке куће” ће се одржати изложба пољопривредних производа и прерађевина, домаће хране, делиција, ручних радова и рукотворина под називом “Плодови и дарови Града Бања Луке – 2021. година”, у термину од 12:00 до 17:00 часова.

Ову манифестацију организује Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука, у сврху представљања и промоције пољопривредних произвођача и малих предузетника са подручја града Бања Луке, буђења свијести код локалног становништва о значају кориштења домаћих производа, као и пословног повезивања – ширења информација и знања, учвршћивања старих и успостављања нових пословних веза.

На тринаест штандова биће изложени и представљени домаћи аутентични пољопривредни производи и ручни радови, а грађани и посјетиоци ће имати прилику да пробају и купе своје омиљене производе и рукотворине по сниженим сајамским цијенама. На овај начин, домаћи пољопривредни произвођачи и мали произвођачи рукотворина ће дати свој допринос обиљежавању Дана Града Бања Луке.

Позивамо Вас да посјетите ову манифестацију и подржите домаће произвођаче.