Крајишка Кућа

“Крајишка кућа” је прва продавница домаћих пољопривредних производа са подручја крајишке регије. На полицама овог објекта тренутно се налази преко 350 пољопривредних прерађевина које су произведене од стране 60 домаћих произвођача са подручја Бања Луке и Крајине.

 

“Крајишка кућа” у свом асортиману нуди богат избор домаћих сокова, џемова, компота, ликера, сушеног воћа, ракија, вина, сирева, меда, сухомеснатих производа, чајева, намаза, козметичких препарата на биљној бази и разних других прерађевина биљне и анималне производње.

 

Успостављање бренда “Крајишка кућа” омогућили су Град Бања Лука и Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука, с циљем подстицања развоја домаће производње и промовисања домаћих аутентичних производа. Реализација овог пројекта је употпунила туристичку понуду града и регије, на задовољство како домаћих пољопривредних произвођача којима је на овај начин омогућено пласирање њихових производа, тако и локалног становништва и туриста који у овом објекту могу наћи домаће и здраве пољопривредне прерађевине. Сви производи у “Крајишкој кући” су здравствено испитани и декларисани.

 

“Крајишка кућа” се налази у центру Бања Луке, у улици Краља Петра I Карађорђевића бр. 46.

 

Ако желите осјетити аутентичан дух крајишких поднебља обавезно посјетите наш продајни објекат и уживајте у веома богатој гастро понуди!