Крајишка Кућа

“Крајишка кућа” је прва продавница домаћих пољопривредних производа са подручја крајишке регије. На полицама овог објекта можете пронаћи велики избор пољопривредних прерађевина произведених од стране домаћих произвођача са подручја Бања Луке и Крајине (домаћи сокови, ликери, ракије, вина, сиреви, мед, слатки и слани намази, сухомеснати производи, чајеви, кониторски производи, козметички препарати на биљној бази и многе друге домаће делиције). 

Успостављање бренда “Крајишка кућа” омогућили су Град Бања Лука и Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука, с циљем подстицања развоја домаће производње и промовисања домаћих аутентичних производа. Реализација овог пројекта је употпунила туристичку понуду града и регије, на задовољство како домаћих пољопривредних произвођача којима је на овај начин омогућено пласирање њихових производа, тако и локалног становништва и туриста који у овом објекту могу наћи домаће и здраве пољопривредне прерађевине. Сви производи у “Крајишкој кући” су здравствено испитани и декларисани.

 “Крајишка кућа” се налази у центру Бања Луке, у улици Краља Петра I Карађорђевића бр. 46 и у самом срцу града Требиња, у улици цара Лазара бр. 9.

Ако желите осјетити аутентичан дух крајишких поднебља обавезно посјетите наше продајне објекте и уживајте у веома богатој гастро понуди!