У склопу обиљежавања Дана Града Бања Луке: Сајам “Плодови и дарови града Бања Луке” на платоу испред “Крајишке куће”

У склопу прославе и обиљежавања Дана Града Бања Луке и другог рођендана “Крајишке куће” у Бањој Луци у сриједу, 20. априла на платоу испред “Крајишке куће”, биће одржана изложба пољопривредних производа и прерађевина, домаће хране, делиција и природне козметике под називом “Плодови и дарови града Бања Луке 2022”.

Свечаност ће започети у 11.00 часова, свечаним пријемом за пољопривредне произвођаче са подручја крајишке регије, чиме ће се обиљежити двије године успјешне сарадње домаћих пољопривредних произвођача и прерађивача и „Крајишке куће“, односно Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука.

Манифестација ће бити свечано отворена у 12.00 часова, када ће се присутнима обратити директор Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и представник Градске управе Града Бања Луке, након чега ће на платоу испред “Крајишке куће” бити уприличен културно-умјетнички програм, са учешћем ЦКУДМ “Веселин Маслеша” Бања Лука.

У сриједу ће сви заинтересовани грађани моћи посјетити поменуту изложбу у термину од 11.00 до 17.00 часова. Ова манифестација ће бити изложбено-продајног карактера.

Позивамо Вас да посјетите ову сајамску манифестацију и будете нам драги гости и, на тај начин, пружите подршку домаћим пољопривредним произвођачима.