У оквиру прославе Дана града: Сајам „Плодови и дарови града Бања Луке 2023“ на платоу испред Крајишке куће

Поводом прославе и обиљежавања Дана града Бање Луке и трећег рођендана Крајишке куће, у четвртак, 20. априла на платоу испред Крајишке куће биће отворена изложба пољопривредних производа и прерађевина, домаће хране, делиција и природне козметике под називом „Плодови и дарови града Бање Луке 2023“ у термину од 12.00 до 17.00 часова.

Манифестација ће започети у 12.00 часова, када је након обраћања званичника на платоу испред Крајишке куће предвиђен пригодан културно-умјетнички програм, са учешћем ЦКУДМ „Веселин Маслеша“.

Напомињемо да је ријеч о традиционалној манифестацији чији учесници су домаћи пољопривредни произвођачи који своје производе пласирају у продајним објектима Крајишке куће. На штандовима ће се, овога пута, представити више од двадесет домаћих произвођача са својим аутентичним производима и делицијама.

Сајам ће бити изложбено-продајног карактера, а посјетиоци ће имати прилику да по сајамским цијенама купе домаће производе са подручја крајишке регије.

Позивамо Вас да посјетите ову сајамску манифестацију и будете нам драги гости и, на тај начин, пружите подршку домаћим пољопривредним произвођачима.