Састанак представника Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука и Аграрног фонда Града Требиња

Данас је у просторијама Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука одржан радни састанак представника ове градске институције и Аграрног фонда Града Требиња, на челу са директорима г. Драшком Илићем и г. Веселином Дутином.

На састанку је разговарано о заједничким активностима и пројектима из области пољопривреде и руралног развоја која реализују ове градске институције, као и о наставку досадашње сарадње.

Г. Илић и г. Дутина су констатовали да је досадашња сарадња између Центра и Аграрног фонда веома успјешна и да ће тако остати и убудуће.

На састанку је разговарано и о отварању пословног објекта “Крајишка кућа” у граду Требињу, које се очекује у наредним мјесецима, чиме ће овај бренд бити доступан и грађанима Херцеговине.

Представници Аграрног фонда су, овом приликом, посјетили Развојно-едукативни центар “Мањача”, производно, услужно, едукативно и пољопривредно добро које послује у склопу Центра за развој пољопривреде и села, и обишли пословне објекте Центра “Крајишку кућу” и “Херцеговачку кућу”.