Позив пословним субјектима из области трговине прехране и пружања услуга са територије Града Бања Лука

Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука позива менаџере прехрамбених трговачких ланаца, власнике трговина прехрамбеним производима, клаонице, меснице, дисконте, откупне станице и др. чија се дјелатност одвија у вријеме ванредне ситуације да, посредством Центра за развој пољопривреде и села, добију информације о врстама и количинама пољопривредних производа којима располажу пољопривредни произвођачи – прерађивачи са територије Града Бања Лука.

Центар ће од пољопривредних произвођача прикупити све информације о тренутним тржишним вишковима производа на пољопривредним газдинствима и помоћи послодавцима да остваре контакте са пољопривредницима.

Ова активност Центра за развој пољопривреде и села усмјерена је са циљем да пружи помоћ и подршку пољопривредним произвођачима бањалучке регије око откупа и пласмана њихових производа.

У исто вријеме желимо помоћи послодавцима из ових области на снабдјебању својих објеката домаћим производима, смањењу овисности од отежаног увоза, и на тај начин уједно зауставити непотребан одлив капитала из Бања Луке и Републике Српске.

Све додатне информације можете добити, сваког радног дана, од 08:00 до 15:00 часова, путем бројева телефона:

  • 051/433-621
  • 051/433-636
  • 051/433-635
  • 051/433-623

или путем е- maila:

crusbanjaluka@gmail.com