Одржан пети Фестивал домаћих производа у организацији УМЕК-а: “Крајишка кућа” представила своје производе

У петак, 26. августа, у угодном амбијенту хотела Босна у Бањој Луци одржан је пети Фестивал домаћих производа, у организацији Удружења младих економиста и под покровитељством предсједнице Републике Српске.

Више од 80 домаћих произвођача хране, пића и других производа из свих крајева Републике Српске представило се бројним посјетиоцима ове манифестације.

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић свечано је отворила фестивал и истакла да домаће јесте најбоље и најздравије и да фестивал домаћих производа у Бањој Луци доприноси једној великој акцији.

– Сигурна сам да ћемо и убудуће бити заједно – институције и удружења која промовишу домаћу производњу хране, што је најважнији задатак, додала је Цвијановић.

Манифестацију је употпунио пригодан музички програм, у којем су наступили Вања Мишић и Сања Зелић, као и Алберт Савић.

“Крајишка кућа”, продавница домаћих производа са подручја крајишке регије, по други пут на овом фестивалу у организацији УМЕК-а представила је дио свог богатог асортимана. Штанд “Крајишке куће” посјетила је и предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, али и бројни посјетиоци и учесници манифестације.