Најава: Сајамска манифестација “Дани здравог живота” на платоу испред “Крајишке куће”

У петак, 15. октобра 2021. године, на платоу испред “Крајишке куће” одржаће се сајамска манифестација под називом “Дани здравог живота”, у термину од 12.00 до 17.00 часова.

Ову манифестацију организује Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука, а у склопу исте ће бити промовисани здрави прехрамбени производи и природна козметика у служби љепоте и здравља, које ће грађанима Бања Луке и свим посјетиоцима представити домаћи пољопривредни произвођачи са подручја крајишке регије.

Гости и посјетиоци манифестације имаће прилуку да дегустирају и по сајамским цијенама купе домаће производе, а на штандовима испред “Крајишке куће” ће се овом приликом наћи домаћи сокови, сосови, производи за јачање имунитета, домаће брашно, љешници, пчеларски производи, природни сапуни, креме и мелеми и низ других производа у служби љепоте и здравља.

Циљ организовања ове манифестације је пружање подршке домаћим пољопривредним произвођачима у промовисању и пласирању њихових прерађевина, као и подизање свијести грађана о значају кориштења домаћих и здравих производа.

Позивамо све грађане и посјетиоце да у петак посјете сајамску манифестацију “Дани здравог живота” и, на тај начин, пруже подршку домаћим пољопривредним произвођачима.