Најава: Сајам “Дани Лијевча и Поткозарја у Бањој Луци”

У петак, 11. јуна 2021. године, на платоу испред “Крајишке куће” одржаће се изложба производа и прерађевина пољопривредних произвођача са подручја Лијевча поља и Поткозарја, у термину од 11:00 до 17:00 часова.

Ову манифестацију организује Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука у сарадњи са Туристичком организацијом Града Градишка и продавницом домаћих производа “Кућа Лијевча и Поткозарја”. Сајам ће бити изложбено-продајног карактера, а посјетиоци ће имати прилику да дегустирају и по сајамским цијенама купе домаће производе пољопривредних произвођача са горе поменутог подручја. На 13 штандова ће се грађанима и посјетиоцима ове сајамске манифестације представити произвођачи чије се прерађевине могу наћи у продајном објекту “Кућа Лијевча и Поткозарја” у Градишци.

Мaнифестација “Дани Лијевча и Поткозарја у Бањој Луци” се организује с циљем повезивања и размјене знања и искустава пољопривредних произвођача са подручја Лијевча поља и Поткозарја и пољопривредних произвођача са подручја бањалучке регије.

Позивамо Вас да посјетите ову манифестацију!