Најава: Представљање апликације “Локалац” намјењене пољопривредним произвођачима и њиховим купцима 10. јуна у Бањој Луци

Компанија Локалац из Новог Сада, у сарадњи са Центром за развој пољопривреде и села Бања Лука, ће 10. јуна од 12.00 часова у амфитеатру Дома омладине у Бањој Луци представити апликацију “Локалац” намјењену пољопривредним произвођачима који производе тржишне вишкове и купцима домаћих производа.

“Локалац” је мобилна платформа која служи као мјесто сусрета љубитеља, купаца домаћих производа и произвођача тих производа. “Локалац” се већ доказао на тржиштима Швајцарске и Њемачке (под именом “Локавор”), а однедавно је присутан и у Србији.

“Локалац” спаја потребе купаца и произвођача домаћих производа, подстичући развој локалне заједнице и здраву, одрживу производњу. Модеран дизајн, прилагођен корисницима на сваком екрану, једноставност и брзина са којом се долази до жељеног производа је оно што корисницима пружа јединствено искуство у проналажењу и поручивању производа домаће радиности.

Са друге стране, ова платформа представља јединствен алат који који рјешава проблеме произвођача у презентацији, пласирању и продаји њихових производа. Присутност већ заинтересованих купаца и скуп функционалности израђених по потребама произвођача су одлична препорука зашто би “Локалац” требао да буде обавезан алат малим, средњим и великим произвођачима домаћих производа.

Позивамо све заинтересоване пољопривредне произвођаче да дођу у Дом омладине 10. јуна од 12.00 часова на презентацију поменуте платформе, а у циљу унапређења њиховог пословања, односно пружања подршке у продаји и промоцији њихових производа.