Најава: “Поносни сајам” на платоу испред “Крајишке куће”

У суботу и недељу, 15. и 16. маја 2021. године, на платоу испред “Крајишке куће” ће се одржати “Поносни сајам” у организацији Фондације за породицу.

Дводневна манифестација Дани породице биће започета отварањем “Поносног сајма” у 10:00 часова. Предвиђено је да сајам отвори директор Привредне коморе Републике Српске г. Перо Ћорић, након чега ће услиједити обраћање предсједника Подручне привредне коморе Бања Лука г. Горана Рачића.

На “Поносном сајму” ће бити излагачи који своје производе продају преко апликације “Поносни маркет” – произвођачи/родитељи троје и више дјеце, као и произвођачи који своје производе продају по нижим цијенама власницима “Поносних картица”. Ријеч је о ручно рађеним сапунима и другој природној козметици, природним соковима, зачинском и микробиљу, играчкама од дрвета, домаћим колачима, и сл.

“Поносни сајам” ће бити одржан у термину 0д 10:00 до 17:00 часова.

Центар за развој пољопривреде и села  Бања Лука је, овом приликом, уступио своје штандове Фондацији за породицу и на тај начин пружио значајну подршку обиљежавању овогодишње манифестације Дани породице у Бања Луци.