Најава: Љетни спортски “Камп пун забаве” за викенд на језеру на Мањачи

У недељу, 3. јула 2022. године, на језеру на Мањачи биће организован љетни спортски “Камп пун забаве”, намијењен за дјецу предшколског и школског узраста. Организатор овог једнодневног спортског кампа је Школа спорта “Каспер” из Бања Луке.

Малишани ће имати прилику да учествују у великом броју активности на води, као и у низу додатних рекреативних садржаја.

Програмом кампа планирана је вожња кајаком и кануом, рафтинг, веслање на дасци, ходање у “воденој лопти”, прелазак воденог парка и др.  Поред ових активности, дјеца ће имати прилику да се упознају са свијетом роњења, а биће организован и велики број игара без граница, како на води, тако и на теренима. Поред језера биће постављен и парк на надувавање, који ће моћи користити сви учесници кампа.

Све активности на овом кампу биће прилагођене дјечијем узрасту, о чему ће се побринути лиценцирани инструктори и тренери из Школе спорта “Каспер”.

За све пријављене учеснике кампа полазак из Бања Луке планиран је у 9.00 часова са старе аутобуске станице, док је повратак на исту локацију планиран у 18.30 часова.

Цијена дневног кампа износи 55КМ, а износ је неопходно уплатити прије поласка на Туристичко-рекреативни центар “Мањача”.

Све додатне информације можете добити путем контакт телефона: 065/306-080 или путем друштвених мрежа Школе спорта “Каспер” (фејсбук и инстаграм).

Позивамо Вас да посјетите Туристичко-рекреативни центар “Мањача”, који се налази на 25 километара од центра Бања Луке, и уживате у чарима природе и овог бајковитог језера.

Фото: Школа спорта “Каспер”