Најава: “Гурмански дани” испред “Крајишке куће”

У петак, 29. октобра 2021. године, на платоу испред “Крајишке куће” одржаће се сајамска манифестација под називом “Гурмански дани”, у термину од 12.00 до 17.00 часова.

Ову манифестацију организује Центар за развој пољопривреде и села Бања Лука, а у склопу исте ће бити промовисане домаће делиције и домаћа пића које ће грађанима Бања Луке и свим посјетиоцима представити пољопривредни произвођачи са подручја крајишке регије.

Гости и посјетиоци манифестације имаће прилику да дегустирају и по сајамским цијенама купе домаће производе, а на штандовима испред “Крајишке куће” ће се овом приликом наћи домаћи сухомеснати производи, сиреви и остали млијечне прерађевине, ракије, вина, пиво и мноштво других аутентичних пољопривредних производа.

Циљ организовања ове манифестације је пружање подршке домаћим пољопривредним произвођачима у промовисању и пласирању њихових прерађевина, као и подизање свијести грађана о значају кориштења домаћих и здравих производа.

Позивамо све грађане и посјетиоце да у петак посјете сајамску манифестацију “Гурмански дани” и, на тај начин, пруже подршку домаћим пољопривредним произвођачима.