Крајишка кућа учесник првог Међународног сајма вина и хране “Wine Fine” у Требињу

Иза нас је још једна успјешна презентација пољопривредних газдинстава и домаћих производа са подручја крајишке регије. Овог пута производи бренда Крајишка кућа представљени су на првом Међународном сајму вина и хране под називом „Wine fine“ који је крајем прошле седмице одржан у Требињу.

Ова манифестација је окупила четрдесет излагача из Републике Српске, Србије, Црне Горе, Румуније и Хрватске.

Сајму су присуствовали бројни званичници, међу којима је био и министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац, а који је овом приликом обишао штанд Крајишке куће.

Представници Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука су присуствовали овој сајамској манифестацији, гд‌је су посјетиоцима представили јединствену домаћу гастро понуду Бања Луке и крајишке регије.

Напомињемо да је Крајишка кућа отворена у Требињу крајем 2021. године, а као резултат сарадње бањалучког Центра за развој пољопривреде и села и требињског Аграрног фонда. Управо захваљујући сјајној сарадњи ове двије градске институције, производи бренда Крајишка кућа доступни су свим туристима и грађанима у најјужнијем дијелу Републике Српске, док су производи бренда Херцеговачка кућа доступни грађанима и бројним посјетиоцима града на Врбасу.