“Крајишка кућа” учесник на 20. Међународном сајму пољопривреде “Интерагро 2022”

Уз присуство око 240 излагача, у организацији бијељинског предузећа “Град”, те уз подршку Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Градске управе Бијељина, предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић отворила је јубиларни 20. Међународни сајам пољопривреде, лова, риболова и екологије “Интерагро 2022” у Бијељини, нагласивши да је овај сајам, на којем се представљају произвођачи из десетак земаља, одавно изашао из регионалних габарита.

Јубиларни 20. сајам први пут од оснивања има земљу партнера, а то је Сјеверна Македонија.

Током три сајамска дана посјетиоци ће моћи да виде понуду пољопривредне механизације и алата, сјеменског и садног материјала, хране и пића, меда и производа од меда, прибора за лов и риболов, средстава за заштиту и узгој биља, сточне хране и минералних ђубрива.

По први пут, на овом сајму своје производе представила је и “Крајишка кућа”, те су грађани Бијељине и бројни посјетиоци имали прилику дегустирати пољопривредне прерађевине са подручја крајишке регије. “Kрајишка кућа” и “Херцеговачка кућа”, брендови који су по свом квалитету постали препознатљиви не само у Републици Српској већ и у читавом региону, на сајму у Бијељини су се представили на заједничком штанду.

Штанд “Крајишке куће” и “Херцеговачке куће” посјетили су бројни грађани, посјетиоци и званичници, међу којима је била и предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.