“Крајишка кућа” представљена у Новом Саду – “Дани Српске у Србији”

У оквиру манифестације “Дани Српске у Србији”, данас је свим грађанима и посјетиоцима Новог Сада представљен бренд “Крајишка кућа” и сви потенцијали које нуди ова пословна јединица бањалучког Центра за развој пољопривреде и села.

“Дани Српске у Србији”, које је Представништво Републике Српске у Србији ове године организовало по девети пут, завршени су данас у Новом Саду презентацијом најатрактивнијих дестинација и производа из Српске и богатим културно-умјетничким програмом у Српском народном позоришту.

Представници Центра су, на Тргу слободе, презентовали концепт пословања и богат асортиман производа који нуди бренд “Крајишка кућа”, а штанд Центра су овом приликом посјетили и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, као и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић.

На Тргу слободе у Новом Саду, данас су, такође, представљени и Туристичка организација Републике Српске, Туристичка организација Града Бања Луке, као и градови Приједор и Зворник са својим туристичким организацијама.

Представници Центра су, овом приликом, најавили и отварање „Крајишке куће“ у Новом Саду, а посјетиоци манифестације су могли уживо да виде неке од многобројних производа пољопривредних произвођача са подручја крајишке регије.

“Крајишка кућа” је у Новом Саду побрала многобројне симпатије грађана и посјетилаца манифестације. С обзиром да велики број становника Војводине потиче управо са подручја крајишке регије није ни чудо што су управо производи из Крајине привукли посебну пажњу свих Новосађана.