“Крајишка кућа” – бисер бањалучког Зимзобала

Од 1. децембра ове године, Бањалучани и бројни туристи имају прилику уживати у правим зимским чаролијама. У парку “Петар Кочић” отворен је “Зимзобал”, новогодишњи маркет који нуди разноврсну понуду, те музичким садржајима, гастрономском понудом, новогодишњим украсима и многим другим садржајима привлачи бројне посјетиоце.

И ове године учесник ове манифестације је “Крајишка кућа”, на чијем штанду се могу пронаћи бројне делиције домаћих пољопривредних произвођача са подручја крајишке регије. Домаћи сокови, ракија, ликери, вино, крафт пиво, љешњаци и намази, тартуфи, домаћи сиреви, џемови и прерађевине од дрењина само су неки од производа које ћете пронаћи на овом штанду, а које ће засигурно обогатити вашу празничну трпезу за предстојеће празнике.

Битно је напоменути да је ријеч о изузетно квалитетним производима малих крајишких пољопривредних произвођача, који су у претходном периоду награђивани на бројним како локалним тако и националним и међународним сајамским манифестацијама. Купујући ове производе пружа се значајна подршка овим произвођачима који нису само промотери својих пољопривредних газдинстава него су и промотери својих локалних заједница, али и цијеле Републике Српске.

“Крајишку кућу” у склопу бањалучког “Зимзобала” можете посјетити сваког дана од 10.00 часова, а сигурни смо да ће управо овај кутак парка “Петар Кочић” постати омиљено мјесто свих страствених гурмана и љубитеља пријатног амбијента.

Посјетите “Крајишку кућу”, најљепши бисер бањалучког “Зимзобала”!