Крајишка и Херцеговачка кућа на 13. Дунавском бизнис форуму у хотелу Босна

Крајишка кућа и Херцеговачка кућа представиле су дио свог богатог асортимана на 13. Дунавском бизнис форуму у Бањој Луци.
Град Бања Лука и “Media Invent” – Нови Сад организују 13. Дунавски бизнис форум, који се данас одржава у хотелу „Босна“.
Овогодишње теме форума су Отворени Балкан – нове идеје и пројекти у служби унапређења сарадње, Енергетски изазови и рјешења, Културне и креативне индустрије као могућности развоја, а ријечи ће бити и о Дигиталној трансформацији градова и држава на системском нивоу, шансама за ИКТ сектор и одрживом туризму.

– Стварање повољног амбијента за пословање, концепт града зелених технологија и савремених информационо-комуникационих технологија, те концепт града културних и креативних индустрија дио су стратешеке визије Града Бање Луке. Управо у складу са циљевима стратешке визије Града Бање Луке и Дунавске стратегије, дефинисан је и програмски оквир Форума кроз одржавање пленарног засједања под називом „Градови – повезивањем и сарадњом до бржег развоја региона“ – поручено је из Одјељења за привреду и локални економски развој.Подсјећамо, Бања Лука је прошле године први пут била домаћин Дунавског бизнис форума.

Овогодишњем Дунавском бизнис форуму присуствовао је и директор Центра за развој пољопривреде и села Драшко Илић.