Јавни позив за пољопривредне произвођаче са територије града Бања Луке

Позивају се пољопривредни произвођачи и носиоци пољопривредних газдинстава који се баве пољопривредном производњом на територији града Бања Лука, а који до сада нису евидентирани у бази података пољопривредних произвођача Центра за развој пољопривреде и села, да дођу у просторије Центра да би извршили обавезну регистрацију, најкасније до 31. децембра 2021. године.

Пољопривредни произвођачи који се не буду регистровали у бази података пољопривредних произвођача Центра за развој пољопривреде и села до краја 2021. године неће имати могућност да аплицирају на јавне позиве и остваре право на подстицајна средства Центра у 2022. години намјењена за подршку пољопривредној производњи на територији града Бања Луке.

Центар за развој пољопривреде и села је успоставио базу података пољопривредних произвођача с циљем праћења промјена и кретања на пољопривреним газдинствима и стратешког планирања подршке пољопривредној производњи на територији града Бања Луке за сваку календарску годину.

За регистрацију у базу података пољопривредних произвођача Центра за развој пољопривреде и села потребна је сљедећа документација (копије докумената):

  • Лична карта,
  • Доказ о упису у регистар пољопривредних газдинстава (АПИФ),
  • Посједовни лист за земљиште у власништву,
  • Уговор о закупу земљишта (уколико постоји).

Пољопривредни произвођачи регистрацију могу извршити у просторијама Центра за развој пољопривреде и села, на адреси Војводе Момчила 10, 12 и 16, сваким радним даном у термину од 8.00 до 15.00 часова.

 Све додатне информације о регистрацији пољопривредних произвођача у базу података Центра за развој пољопривреде и села могу се добити путем сљедећих телефонских бројева: 051/433-623, 051/433-621 и 051/433-636.