“Гурмански дани” испред “Крајишке куће”

У оквиру манифестације „Гурмански дани“, која је данас организована испред “Крајишке куће”, суграђани су имали прилику да пробају и купе домаће производе које су произвели вриједни пољопривредни произвођачи са подручја крајишке регије.

На штандовима испред “Крајишке куће” овог пута нашли су се домаћи сухомеснати производи, сиреви и остале млијечне прерађевине, ракије, вина, пиво, намази и мноштво других аутентичних пољопривредних производа.

Циљ организовања ове сајамске манифестације је пружање подршке домаћим пољопривредним произвођачима у промовисању и пласирању њихових прерађевина, као и подизање свијести грађана о значају кориштења домаћих производа.

Штандове домаћих прерађивача обишли су бројни грађани и посјетиоци, али и представници Градске управе Града Бања Луке.

-Ово је једна здрава прича и Град Бања Лука је поносан на домаће произвођаче који производе и продају своје производе. Дакле, у том смислу можемо сви бити поносни, Град што је дио “Крајишке куће”, а грађани што имају прилику да купе квалитетне домаће производе  – поручила је савјетник градоначелника за медије Тања Вукомановић.

Она је позвала све да купују управо у “Крајишкој кући”, јер  уз квалитетан производ – пружају и директну подршку пољопривредим произвођачима и јачају наш град.

У оквиру