Делиције Крајине и Херцеговине у “Зимској Вароши”

Ексклузивне делиције и домаћи производи афирмисани у оквиру “Крајишке” и “Херцеговачке куће” биће представљени на штанду-кућици Центра за развој пољопривреде и села Бања Лука у оквиру манифестације „Зимска варош“ на Тргу Крајине у Бања Луци од  7. децембра до 5. јануара.

„Крајишка кућа“ окупља прерађиваче са подручја града Бања Лука који су евидентирани у бази података пољопривредних произвођача Центра за развој пољопривреде и села, а  који су одабрани да се на овој манифестацији представе са широким асортиманом крајишких производа (ликери, сокови, пчеларски производи, џемови, ракије, прерађевине од ароније, сушено воће, козметички препарати на биљној бази, чајеви и сл.). Резултати рада препознатљивих пољопривредних газдинстава са подручја града Бања Лука ускоро ће заузети мјесто у објекту “Крајишке куће” чија локација ће бити у централној зони града, на једном од фреквентнијих и најљепших простора у граду на Врбасу.

Центар за развој пољопривреде и села, током трајања зимског спектакла,  биће организатор мини манифестација и перформанса који ће промовисати не само домаће производе из Крајине и Херцеговине него и обичаје и традиције ових крајева.

Организатор манифестације је Центар за маркетиншки развој Бања Лука.