“Дани здравог живота” пред “Крајишком кућом”

Сајамска манифестација “Дани здравог животота”, у организацији Центра за развој пољопривреде и села,  организована је данас на платоу испред “Крајишке куће”, у термину од 12.00 до 17.00 часова.

Домаћи пољопривредни произвођачи са подручја крајишке регије су, овом приликом, презентовали здраве прехрамбене производе и козметику на природној бази. На штандовима домаћих произвођача посјетиоци манифестације могли су дегустирати и купити домаће сокове, сосове, производе за јачање имунитета, домаће брашно, љешнике, пчеларске производе, природне сапуне, креме и мелеме и бројне друге производе у служби љепоте и здравља.

Циљ организовања ове сајамске манифестације је пружање подршке домаћим пољопривредним произвођачима у промовисању и пласирању њихових прерађевина, подизање свијести грађана о значају кориштења домаћих производа и анимирање произвођача који се баве пољопривредом да се почну бавити и прерадом својих производа.

“Дани здравог живота” су дванаеста сајамска манифестација коју Центар за развој пољопривреде и села ове године организује, почевши од овогодишње прославе Дана Града Бања Лука, с циљем промоције домаћих аутентичних пољопривредних производа.