О нама

“Центар за развој пољопривреде и села” Бања Лука, основан од стране Града Бања Лука, је облик организације од посебног друштвеног интереса организован ради развоја и унапређења пољопривредне производње и обављања других дјелатности од општег интереса на руралном подручју града.

Своје активности спроводи на територији 35 мјесних заједница, а основни задаци су му ревитализација руралних подручја и побољшање услова живота на селу, а све са циљем стварања повољног амбијента за повратак на ова подручја и подстицања становништва да се интензивније бави пољопривредном производњом.

“Центар за развој пољопривреде и села” има својство правног лица, а надзор над његовим радом врше Скупштина и Градоначелник Града Бања Лука.

Сједиште Центра је у Бањој Луци, у Улици Војводе Момчила 10, 12 и 16.

Осим у сједишту, дјелатност обавља и на локалитету Мањача, у оквиру комплекса Развојно – едукативног центра “Мањача”, потом у Херцеговачкој кући смјештеној у бањалучком насељу Ханиште у Улици Браће Мажар и мајке Марије, као и у “Крајишкој кући” смјештеној у центру Бање Луке у улици Краља Петра I Карађорђевића бр. 46.

НАША АДРЕСА

Локација

Ул. Војводе Момчила 10,12 и 16, Бања Лука 78000